Een efficiënte smartphone

None

Wie Aviate gebruikt, wil niet meer terug naar de tijd zonder. De app gooit de standaardinterface van Android compleet om en hoewel dat even wennen is, wordt de gebruikerservaring vele malen beter. Hoe? Aviate ordent de apps op een smartphone in drie schermen: het hoofdscherm met de meest gebruikte apps, daarna in zelf samen te stellen verzamelingen (bijvoorbeeld muziek, werk of nieuws) en op alfabetische volgorde. Hierdoor zijn applicaties sneller en makkelijker te vinden. Aviate houdt ook minutieus bij waar de gebruiker zich bevindt. Is hij of zij in een restaurant dan laat de app foto’s, tips en recensies zien. Is de gebruiker onderweg dan geeft Aviate gemakkelijk een routebeschrijving. De makers willen met de app het gebruik van een smartphone efficiënter maken, daar slagen zij met vlag en wimpel in. Om voor de gratis app – nu nog in bètaversie - in aanmerking te komen, moeten Android-gebruikers zich aanmelden op http://getaviate.com.