hincapie holiday

Trend: vakantie vieren met een Beroemd Iemand. Niet zomaar een sterretje, maar iemand die op zijn/haar gebied tot de crème de la crème behoort. Een kookcursusweekend met een bekende chef, golfen met een vermaarde golfer, wijn drinken in de Loire met een beroemde wijnkenner. Dat is fijn bijklussen voor de pro’s, want het verdient goed. Vakantievierders zijn blijkbaar bereid daar veel geld aan te spenderen. Nieuw is dat ook in aanzien diep gedaalde sportsterren aan dit rijtje zijn toegevoegd. Zo kun je nu fietstochtjes maken met Christian Vande Velde en George Hincapie, voorheen vermaarde wielrenners die beiden in 2012 bekenden doping te hebben gebruikt. Vertrekpunt is het luxueuze Rancho Valencia hotel in San Diego, USA. Duur: vijf dagen. In andere zin ook duur: 10.000 dollar per persoon. Been- en kuitmassages aan het einde van elke dag in de hotelspa zijn in de prijs inbegrepen.