Opinie

    • Peter Vandermeersch

Vijf nieuwe ebooks van NRC

Zojuist verschenen er in één klap vijf nieuwe NRC ebooks – digitale bundelingen van artikelen uit onze kranten. Uiteraard zit daar een ebook bij met (deels historische) artikelen over Nelson Mandela. Met daarin bijvoorbeeld de originele reportage van zijn vrijlating en de in NRC gepubliceerde inaugurele toespraak die hij hield toen hij president werd. Verder publiceren we een ebook met artikelen die wetenschapsredacteur Ellen de Bruin schreef over alles wat mensen gelukkig maakt – en wat niet. En een ebook met interviews met jazzhelden, geschreven door muziekredacteur Amanda Kuyper. En een (voorlopig) gratis ebook met recensies van recente Nederlandstalige romans, waarvan de boekenredactie van NRC vindt dat u ze moet lezen. En nog veel meer. Neemt u anders zelf een kijkje in onze nieuwe online winkel.

Zo zetten wij ons experiment om NRC-artikelen digitaal te bundelen voort. U bent van harte uitgenodigd om zelf een suggestie voor een ebook te doen.

Mocht u nog vragen hebben over NRC ebooks, dan verwijs ik u naar de FAQ.