Opinie

Meedenken

December, Sinterklaas, gedichten, surprises, voorpret, gezelligheid! Als enige vrouw in ons mannengezin ben ik meestal degene die het Sinterklaasfeest in ere probeert te houden. Afgelopen weekend vroeg ik wanneer we ‘de pakjes’ zouden doen, donderdagavond of zondag. Mijn voorkeur was zondag, omdat we dan wat extra tijd hadden voor het kopen van cadeaus. „Vandaag voor

December, Sinterklaas, gedichten, surprises, voorpret, gezelligheid! Als enige vrouw in ons mannengezin ben ik meestal degene die het Sinterklaasfeest in ere probeert te houden.

Afgelopen weekend vroeg ik wanneer we ‘de pakjes’ zouden doen, donderdagavond of zondag. Mijn voorkeur was zondag, omdat we dan wat extra tijd hadden voor het kopen van cadeaus.

„Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen al in huis”, reageerde mijn 17-jarige zoon, hangend op de bank met z’n smartphone in de hand. Die van dertien haakte direct in: „Ach mam, je mag ook vijftig euro overmaken hoor…”

Andéla de Wilde