De Hollywood-trailer van 2013 - bekijk honderd films binnen zeven minuten

Was je voornemen voor 2013 om vaker naar de bioscoop te gaan en is daar niks van terecht gekomen? Kijk dan naar deze compilatie van zo’n honderd films van het afgelopen jaar. Binnen zeven minuten ben je op de hoogte van het beste en het slechtste wat Hollywood heeft geproduceerd.

Was je voornemen voor 2013 om vaker naar de bioscoop te gaan en is daar niks van terecht gekomen? Kijk dan naar deze compilatie van zo’n honderd films van het afgelopen jaar. Binnen zeven minuten ben je op de hoogte van het beste en het slechtste wat Hollywood heeft geproduceerd.

Van The Great Gatsby tot Texas Chainsaw 3D, van The Fifth Estate tot Blue Jasmine, van Anchorman 2 tot The Smurfs 2. De complete lijst van films die voorbij komen vind je hier. En op het montagescherm van maker The Sleepy Skunk ziet het er zo uit:

Twitter avatar sleepyskunk The Sleepy Skunk Final Cut Pro snapshot of the 2013 Movie Trailer Mashup: http://t.co/KDfzsT9hNB