Vis schieten voor Android

None

Zo makkelijk als vissen in een waterton, is Ridiculous Fishing niet, maar wel even leuk. De game is sinds vorige week ook voor Android-gebruikers te spelen. Begin dit jaar maakte de Nederlandse ontwikkelaar Vlambeer al furore met de iOS-versie. En terecht. Het visspel is fraai vormgegeven, vermakelijk en de interface is gebruiksvriendelijk. In Ridiculous Fishing bestuurt de gebruiker, door de smartphone of tablet te kantelen, een visser die zijn lijn zo diep mogelijk in het water probeert te krijgen. Onderweg moeten vissen en obstakels – die zorgen dat de visser zijn haak voortijdig binnenhaalt – worden vermeden. Wanneer de lijn weer ingehaald wordt, moet de gebruiker juist zoveel mogelijk vissen binnenhalen. En dan begint de lol pas. In plaats van zijn buit op het dek te gooien, gooit de visser die in de lucht waarna de speler met een geweer de vissen kapot moet schieten. Beloning: geld om beter materiaal te kopen. Dieronvriendelijk, maar wel vermakelijk.