Tweet uit de Middeleeuwen

None

De leukste twitteraar van dit moment moet Sir Patrick Stewart zijn. De Engelse Royal Shakespeare Company-acteur – onder andere bekend van Star Trek The Next Generation bij het grote publiek – tovert met gemak een glimlach op de gezichten van zijn volgers met zijn grappige foto’s en snedige tweets. Zo vierde hij Halloween in een krabbenpak in zijn badkuip en plaatst hij regelmatig foto’s met zijn goede vriend en acteur Sir Ian McKellen. De twee Britse ridders spelen momenteel op Broadway in twee producties samen: No Man’s Land en Waiting for Godot. Ondertussen bezoeken ze de toeristische plekken in New York, waar Stewart sinds kort ook woont, gewapend met bolhoedjes. Tegenover Business Insider liet Stewart weten wat het geheim is van zijn Twitter-succes: „de absurde, flauwe, domme en soms uitdagende tweets zijn allemaal bedoeld als entertainment.” Maar ze laten vooral op een jeugdige wijze zien dat de acteur een meester in zijn vak is.