Live de loting voor het WK

Wereldvoetbalbond FIFA maakt zich op voor de loting voor het WK in Brazilië op 6 december. Fans die het evenement live willen volgen, kunnen de nieuwe officiële FIFA-app downloaden. Ook stelt FIFA meteen na de trekking informatie over de bestemmingen beschikbaar. Handig voor gebruikers die hun reis naar Brazilië willen voorbereiden. Maar dat is niet het enige wat deze nieuwe allround app biedt. Voetballiefhebbers kunnen er ook terecht voor de laatste ontwikkelingen in 197 voetbalcompetities, de wereldranglijst, specifieke informatie over favoriete (mannen- en vrouwen-)clubs en in de speciale Match Center worden live speldata doorgegeven. De interface is verzorgd en gestroomlijnd, met uitstekend beeldmateriaal van persbureau Getty Images. Nadelen: FIFA is voor een wereldpubliek en heeft daardoor weinig aandacht voor lokale ontwikkelingen. Verder is de nieuwsvoorziening stevig in handen van FIFA, dus verwacht vooral positieve berichten over voetbal.