Op Vlieland is de huisarts nog een autoriteit

None

Zien Amusement

Dokter Deen 2

Nederland 1, 22.05-23.05u.

Omroep MAX gaat verder met het bedienen van de heimweemarkt en start vanavond met het tweede seizoen over huisarts Maria Deen (Monique van de Ven) op Vlieland, waar het leven nog knus en overzichtelijk is en de huisarts een autoriteit.

In dit nieuwe seizoen krijgt Maria te maken met het empty nest-syndroom wanneer haar kinderen op zichzelf gaan wonen. Dochter Wendy (Lisa Smit) wordt moeder, dochter Isa (Markoesa Hamer) wordt een filmster en Robbert (Jelle de Jong) wordt verliefd. En na drie maanden afwezigheid komt dokter Deens ex-man Sven (Huub van der Lubbe) plotseling terug.

In de aflevering van vanavond is Oscar (Leopold Witte) bij Maria ingetrokken. Hij heeft zijn zinnen gezet op een nieuw project waar zij niet echt enthousiast over is. Robbert geeft een feest op het strand. Zijn vriend Paul (David Lucieer) komt voor het eerst na zijn ongeluk weer naar het eiland.

Pleuni Touw (als Femke Deen) en Liz Snoijnk (Heleen van der Meer) zijn ook weer van de partij; nieuw zijn onder anderen Hans Croiset, Hans Dagelet, Sophie van Winden en Oren Schrijver.

Van de door Edwin de Vries en Simone Kome van Breugel geschreven serie is nu al seizoen 3 besteld.