Eerst rustig weer

None

Het rustige weer houdt aan tot en met woensdag. Donderdag echter gaat het stevig waaien en stroomt zeer koude lucht onze kant op. Dit uit zich vrijdag in winterse buien. Vanavond kan op diverse plekken mist voorkomen. Omdat het nauwelijks waait, kan de (dichte) mist zich komende nacht handhaven. Vooral in het binnenland is lichte vorst mogelijk. Morgen lijkt de mist hardnekkig of gaat over in veel laaghangende bewolking. Slechts plaatselijk krijgt de zon ruimte. Het wordt 1 tot 4 graden, in gebieden met opklaringen 5 tot 8 graden. Woensdag is bewolkt en droog. De maximumtemperaturen komen tussen veelal 4 en 8 graden uit. Donderdag volgen in de loop van de dag regen en veel wind. Het wordt ongeveer 7 graden. Vrijdag pakt kouder uit. Bovendien vallen buien met hagel, sneeuw en (zware) windstoten.