Wisselgeld

None

Leed Air France-KLM verleden jaar een verlies van 1,2 miljard euro, Etihad Airways kocht onlangs voor een slordige 50 miljard aan nieuwe toestellen. Tientallen Airbussen, Dreamliners en Boeings, samen de grootste order uit de geschiedenis. De vliegmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten heeft dan ook oliemiljarden zat. Dat is ook goed nieuws voor ons Nederlanders. Etihad is gelieerd aan KLM waardoor er steeds vaker vanuit Schiphol meegevlogen kan worden. En het is fijn zitten in Etihad, met meer beenruimte in economy, schuinere rugleuningen, de grootste televisieschermen, oplaadpunten in elke stoel en zelfs tasjes met allerhande slaapspullen die doorgaans alleen in de business class worden uitgedeeld. Freshly laundered for sweet dreams!, staat daarop. (etihad.com)