De keuze van next Dé winkel voor cadeautjes

Het is weekend en dit kun je doen Bij Flying Tiger shoppen voor Sinterklaas Luisteren naar Tim Knol Of struinen op een kunst- of designbeurs

iedere dag // shoppen Flying Tiger Zaterdag en zondag geopend, 10 winkels in heel Nederland. Zie: flying-tiger.nl

Denk aan een kruising tussen Blokker, Xenos, Bart Smit en Hema: dát is Flying Tiger. Deze week opende in Amsterdam de tiende Nederlandse winkel van de oorspronkelijk Deense winkelketen Flying Tiger – onder meer Utrecht, Rotterdam en Nijmegen gingen de hoofdstad al voor. Flying Tiger is dé winkel voor sinterklaasinkopen: je koopt er voor weinig geld handige huishoudelijke spullen die net even wat vrolijker of grappiger uitgevoerd zijn én speelgoed waarvan je niet wist dat je het wilde hebben. Bijvoorbeeld een jodelende flamingoknuffel, een mok met winterjasje of appelchips.