aanklampkoffie

Lola Bikes & Coffee in Den Haag.

Afgaand op het groeiend aantal koffiebarretjes en kekke fietsen in het straatbeeld zijn ze alletwee behoorlijk hip. En samen vormen ze een gelukkig huwelijk. Voor de doorgewinterde fietser is de combinatie al langer vanzelfsprekend. Een straffe espresso, voor of halverwege de rit, kan net het verschil betekenen tussen aanklampen of gelost worden. Fietsen is een individuele sport, maar de meeste recreatieve renners beoefenen hun passie bij voorkeur in groepsverband. Een bakkie na afloop is het moment om, bezweet en gehuld in wielerkledij, het leven en de zojuist geleverde prestaties met je maten door te nemen.

Lola Bikes & Coffee aan het Noordeinde 91 in Den Haag combineert de kunst van goede koffie met fietsen. Een plek om mooi fietsspul te kijken en te kopen, van een perfect bereide kop koffie te genieten, verhalen uit te wisselen, een (wieler)boekpresentatie bij te wonen of tijdens een coffeeworkshop de geheimen van de barista te ontdekken.

Femke Hoogland