Lekker goedkope cadeaus

None

Kijken // Kerstcadeau Sorry, I spent it on myself productlijn Harvey Nichols harveynichols.com

Vijf tandenstokers, van ‘echt hout’, voor slechts 55 cent. Een witte tandenborstel met ‘veel haren’: 1,10 euro. En een kerstlunch in blik met ‘bijna alle garneersels’ voor 2,25 euro. Het zijn een paar van de top-items uit de nieuwe cadeaulijn ‘Sorry, I spent it on myself’ van het Engelse warenhuis Harvey Nichols. Duurder dan de geblikte lunch en het zakje ‘authentieke stenen uit Lincolnshire’ (nog geen 2 euro) wordt het niet. De goedkope cadeaus horen bij een – erg leuke – stunt van het warenhuis om klanten te trekken voor Kerstmis. Al zijn alle ‘Sorry, I spent it on myself’ producten daadwerkelijk te koop in de winkels in Engeland en online, maar helaas is er geen verzending naar Nederland. Wel is er een gratis e-card om te downloaden.

    • Anke Meijer