Deze man doet Miley Cyrus na: naakt op een sloopkogel versie 2.0

Deze man simuleerde de opzienbarende video ‘Wrecking Ball’ van de Amerikaanse zangeres Miley Cyrus. Op chatroulette verschijnt hij in een klein wit hemdje en broekje – en later zónder – op een sloopkogel, likkend aan een moker.

De reacties zijn wisselend. Screenshot van http://youtu.be/W6DmHGYy_xk

De Amerikaanse zangeres Miley Cyrus had het de afgelopen tijd zwaar. Nadat ze eerst zware kritiek kreeg op een wat apart optreden bij de MTV Video Music Awards, bracht ze een veelbesproken video uit waarin ze naakt op een sloopkogel rond zwaait en aan een moker likt:

Maar om de volgende video moet zelfs Cyrus na al dat commentaar wel kunnen lachen. YouTuber Stephen Kardynal simuleerde Mileys ‘Wrecking Ball’ in zijn woonkamer op chatroulette, de website waar je willekeurig kunt chatten met wildvreemden uit de hele wereld. Inclusief klein wit hemdje en broekje - en later zónder - en met een prominente rol voor ‘sloopkogel’ en moker verschijnt hij in beeld bij nietsvermoedende chatters. Met wisselende reacties tot gevolg:

    • Anouk van Kampen