Een clip van 24 uur

Luisteren // Happy Pharrell Williams 24hoursofhappy.com

Voor je er erg in hebt luister je zo een half uur non-stop naar ‘Happy’ van Pharrell Williams. Niet direct omdat het nieuwe nummer zo opmerkelijk is maar vooral omdat zijn nieuwe, 24 uur durende clip vreselijk vermakelijk is. Blijkbaar is er niets leuker dan naar uitbundig dansende mensen kijken, zeker als ze de tekst niet helemaal kennen maar wel enthousiast meezingen. Een clip van 24 uur klinkt ingewikkeld en onaantrekkelijk. Maar in werkelijkheid komt er op de mooie 24 Hours of Happy-website iedere nieuwe draaibeurt van het nummer iemand anders door de straten van L.A. voorbij huppelen. We zien Pharrell zelf meerdere malen terugkomen, maar het zijn vooral de oude, ontzettend aandoenlijke mannetjes en straatvegers die je opvrolijken.

    • Anke Meijer