Vind je onschuld terug

None

Gaan // Thema-avond Enter Art Donderdag 28 november Rotterdam, Noordsingel 115, 19:30 35 euro, mustenter.com

Bankschandalen, afluisterende overheden en frauderende hoogleraren. Hoeveel onschuld kunnen we kwijtraken? En kun je onschuld terugwinnen? Donderdagavond organiseren de initiatiefnemers van Ted X en Singularity University Nederland een thema-avond in de voormalige gevangenis aan de Noordsingel in Rotterdam. Philip Brey, hoogleraar filosofie van de technologie aan de Universiteit Twente, vraagt zich af of technologie schuldig is aan ons verlies van onschuld. IFFR-directeur Rutger Wolfson laat zien dat onschuld een leidend thema in kunst is. Actrice en activiste Ancilla Tilia roept op te stoppen met onschuldig te zijn. En start-up-adviseur Jonathan MacDonald (This Fluid World) vertelt in een persoonlijk verhaal hoe hij vroeger de onschuld heeft verloren en herwonnen. De sprekers worden afgewisseld met video, muziek, dans en zang.