Wat Kanye en Kim kunnen, dat kunnen James Franco en Seth Rogen ook

De vonk is blijkbaar overgeslagen op de set waar James Franco en Seth Rogen momenteel de film opnemen, en de hele wereld mag het weten. Het duo kon de verleiding niet weerstaan om in de huid te kruipen van Kanye West en zijn wederhelft Kim Kardashian voor hun clip Bound 3.

De vonk is blijkbaar overgeslagen op de set waar James Franco en Seth Rogen momenteel de film The Interview opnemen, en de hele wereld mag het weten. Het duo kon de verleiding niet weerstaan om in de huid te kruipen van Kanye West en zijn wederhelft Kim Kardashian voor hun clip Bound 3.

Dus de heren stapten op de motor voor een pikant ritje tussen de uitgestrekte landschappen, galopperende paarden en onder een stralende sterrenhemel. Bound 3 is een letterlijke kopie van Bound 2, de nieuwste en weinig aan de verbeelding overlatende clip van Kanye West.

Het enige wat deze twee video’s van elkaar verschillen zijn de hoofdpersonen. Alles erop en eraan dus voor Franco en Rogen: shots van besneeuwde bergtoppen, een zingende Franco begeleid door een windmachine en een zwoel kijkende, topless Rogen. En dan is natuurlijk nog die ene, enorm lang durende scene op de motor. Ook die zijn de heren niet uit de weg gegaan, want wat Kanye en Kim kunnen, kunnen zij ook:

Voor de volledigheid, hier het origineel:

    • Annemarie Coevert