Opvolger ‘Stoner’, Jhumpa Lahiri en Toon Tellegen vandaag in NRC Boeken

Vandaag in de NRC Boeken, de wekelijkse boekenbijlage die op vrijdag in het hart van NRC Handelsblad verschijnt.

Een bespreking van Butcher’s Crossing, een wederom uit de vergetelheid geplukte roman van Stoner-auteur John Williams. Ook een interview met de in Italië woonachtige schrijver Jhumpa Lahiri, naar aanleiding van haar nieuwe roman Twee broers.

Verder besprekingen van Het land van Aukelien Weverling, Drie graven vol van Jamie Mason, April is de wreedste maand van Rindert Kromhout. Tot slot wordt er gekeken naar Het lot van de kikker, de nieuwe dierenroman van Toon Tellegen. Ook worden onze dromen onder de loep genomen in een bespreking van Douwe Draaisma’s De dromenwever.

Natuurlijk ook deze week weer de vaste rubrieken: de column van boekenredacteur Arjen Fortuin, Iedereen Leest, de NRC Boeken Top-10, nieuwsrubriek De Papiermolen en de mooiste Ramsj van deze week.

    • Roderick Nieuwenhuis