Ron Burgundy trakteert zijn grote vriend Rob Ford op een campagnelied

Ron Burgundy, aka the Anchorman, stak gisteravond tijdens de talkshow van Conan O’Brien zijn ‘dear, dear, dear friend’ Rob Ford een hart onder de riem, en schonk hem een campagnelied. Een opsteker die de burgemeester van Toronto nu zeker kan gebruiken. Ford is momenteel zwaar omstreden vanwege het gebruik van crack en zware bedreigingen die

Ron Burgundy, aka the Anchorman, stak gisteravond tijdens de talkshow van Conan O’Brien zijn ‘dear, dear, dear friend’ Rob Ford een hart onder de riem, en schonk hem een campagnelied. Een opsteker die de burgemeester van Toronto nu zeker kan gebruiken.

Ford is momenteel zwaar omstreden vanwege het gebruik van crack en zware bedreigingen die hij in een dronken bui maakte. De gemeenteraad van de Canadese stad stemde een paar dagen geleden met grote meerderheid in om Rob Ford het grotendeel van zijn bevoegdheden af te nemen waarmee er nog maar weinig van zijn functie als burgemeester over is. Dat hij heeft hij voornamelijk hier aan te danken:

Tijd voor actie voor Burgundy, zo legt uit met vuur in zijn stem:

“Ford is running for re-election and I hold him in the highest regard, he is the best!”

Mensen die nog een introductie met Burgundy nodig hebben, gespeeld door de Amerikaanse acteur Will Ferrell, ziehier de trailer van de filmklassieker uit 2004, waarvan zeer binnenkort het vervolg verschijnt:

En na het verzoek om een lied te zingen voor de campagne van Rob Ford antwoordt Burgundy: ‘Of course, who wouldn’t?! He is the best!’ En dat resulteert in het nummer The Weekend, een ode aan de man die wel moet zorgen dat hij niks doms doet in het weekend: