Gespleten Jimi Hendrix

Hear My Train A-Comin’ is een prachtige documentaire van speelfilmlengte over Jimi Hendrix van de Amerikaanse publieke omroep PBS. Met nieuw ontdekte filmopnamen in de huiselijke sfeer en veel interviews met ex-vriendinnen en familieleden. Geeft onder andere een beeld van Jimi’s relatie met zijn vader, zijn opkomst via het clubcircuit en zijn gespleten persoonlijkheid: exuberant

Hear My Train A-Comin’ is een prachtige documentaire van speelfilmlengte over Jimi Hendrix van de Amerikaanse publieke omroep PBS. Met nieuw ontdekte filmopnamen in de huiselijke sfeer en veel interviews met ex-vriendinnen en familieleden. Geeft onder andere een beeld van Jimi’s relatie met zijn vader, zijn opkomst via het clubcircuit en zijn gespleten persoonlijkheid: exuberant en vol zelfvertrouwen op het podium, verlegen overal elders. PBS vertoont de film ‘tijdelijk’ gratis, dus ga snel kijken.

    • Herbert Blankesteijn