We love you, Miss Hannigan

None

Twitter is sinds vorige week weer een nieuwe ster rijker: Cameron Diaz. De actrice uit onder andere There’s Something About Mary en The Holiday maakte op 8 november een account aan en verzamelde in vier dagen meer dan tweehonderdduizend volgers. Diazs tweets zijn even vrolijk als haar profielfoto, een selfie: „Ik heb net een superleuke app ontdekt: Twitter! Twello!!!” schreef Diaz in haar eerste tweet die bijna vijfduizend keer werd geretweet. „Bedankt voor het warme welkom. Het is hier erg leuk en het spijt me dat ik zo laat op het feestje ben. Nu weet ik waarom iedereen hier zit!!” Op haar account schrijft de actrice over haar rol als de weeshuismoeder Miss Hannigan in de komende remake van Annie en besteedde ze op 11 november uitgebreid aandacht aan de Amerikaanse gedenkdag voor veteranen. Diaz volgt zelf maar een kleine zestig mensen onder wie komiek Jerry Seinfeld, model Kate Upton en Leonardo DiCaprio, naast wie ze speelde in Gangs of New York.