Grote Messi op klein scherm

None

Lionel Messi voetbalt dit jaar vanwege een hamstringblessure niet meer bij FC Barcelona. In het computerspel FIFA 14 speelt hij nog de sterren van de hemel, en dat is bijna niet van echt te onderscheiden dankzij vernieuwende animatietechnieken.

Ter ere van de lancering van het voetbalspel voor de nieuwste generatie spelcomputers Playstation 4 en One later deze maand, maakte uitgever EA Sports in samenwerking met het Nederlandse reclamebureau Wieden+Kennedy de site: Life Size Messi.

En deze Messi is inderdaad levensecht. Voordat bezoekers de site kunnen bekijken, moeten zij de afmetingen van ‘Leo’ bepalen door zijn hand op het scherm even groot te maken als die van de gebruiker. Pas daarna verschijnt de gigantische voetballer op het kleine scherm en kunnen bezoekers films en animaties bekijken die laten zien hoe realistisch het spel is. Jammer alleen dat nog niet alle content op de site staat.