Niks mis mee: Alexis, Robben én Hulk in de Goal van het Weekend

Op zaterdagmiddag om één uur in een mistig Genk oefenen tegen Japan, en dan niet eens winnen: voor een Oranje-international moet het toch haast niet treuriger kunnen worden dan dat. Gelukkig was daar nog die goal van Robben. En moois van andere velden.

3. Alexis Sánchez (Chili)

De spits van Barça kreeg Wembley stil door twee keer doel te treffen en daarmee de Three Lions met een 0-2 zeperd achter te laten. Engeland was nog wel zo opgetogen dat het vorige maand in de laatste twee wedstrijden directe kwalificatie voor het WK afdwong, maar dit resultaat is verder weinig hoopgevend. Zeker niet met een pot tegen Duitsland (morgen) als vooruitzicht. Enfin, Alexis dus:

http://youtu.be/eHFIJu5WPNg?t=1m24s

2. Arjen Robben (Nederland)

‘De mensen’ doen wel eens flauw als Arjen Robben van rechts komt en dan naar binnen trekt en dan de bal voor z’n goeie voet legt en dan probeert te schieten en dan die bal weer richting kruising dirigeert. Want dat is voorspelbaar. We. Don’t. Care.

1. Hulk (Brazilië)

Drie balletjes werden achterlangs gespeeld teneinde de vijfde treffer achter de keeper van Honduras te krijgen. Die Brazilianen toch; wat een boefjes. Laat maar komen dat WK!
http://youtu.be/Dl1UgjaZhpU

    • Jules Seegers