De keuze van next De grens over

Het is weekend en dit kun je doen Op Crossing Border schrijvers en muzikanten aanhoren Een uitweg zoeken uit de hectiek met een tijdschrift of authentieke spullen Of ga naar de bios voor ballet

None

Crossing Border Zondag, Antwerpen, Arenbergschouwburg, aanvang 15:00. Kaarten € 25,00. De edities in Den Haag en Enschede zijn uitverkocht.

Naar Crossing Border gewild, maar geen kaarten kunnen krijgen voor de festivals in Den Haag en Enschede? Er is nog hoop! Voor de editie in Antwerpen zijn nog kaarten beschikbaar. Bij Crossing Border staat de combinatie van literatuur en muziek centraal. Er komen schrijvers, dichters, muzikanten, filmmakers en artiesten. Naast grote namen uit de literatuur- en muziekwereld is er aandacht voor onbekende namen, voor nieuwe ontwikkelingen binnen deze kunstvormen en voor de relatie met andere disciplines. In Antwerpen staan de New Yorkse band Caveman, de Britse zangeres Cate le Bon en rapper/schrijver Pepijn Lanen op het podium.

Lees in Offline een verhaal van Pepijn Lanen, pagina 30 en 31