Mix van techno & klassiek

None

Gaan // Festival Blown away Morgen, Onderzeebootloods Rotterdam 14:00 - 02:00 uur, kaartje vanaf 24 euro blown-away.nl

In het ruige Rotterdamse Havengebied vindt morgen het Blown Away festival plaats. In drie nog onontdekte loodsen van deze voormalige industriële werkplaats krijg je 12 uur lang meer dan 250 artiesten. Een festival profileert zich als ‘een clash van techno, klassiek, art en food’. Een van de hoogtepunten wordt de samenwerking tussen het Rotterdams Philharmonisch Orkest en technoproducer Secret Cinema op een 4D geluidssysteem. Sound images bewegen dan boven, onder, tussen en door je heen. Daarnaast brengen meer dan 100 creatieve partijen – Eye, Kunsthal, ARTtube en Ted Langenbach – kunst in de vorm van performance art, visuals, levende decorstukken, installaties en live sound-scapes. Zestien gestripte zeecontainers worden omgedoopt tot mini-stages. Geen idee wat je je hierbij allemaal moet voorstellen? Bekijk de trailer nrch.nl/369s