En wat staat er morgen in next?

None

lezen // nieuwe krant Longread

Lilian van ‘t Veen (45) en Jan (20) ontmoetten elkaar twee jaar geleden in een benzinestation. Zij stond achter de kassa, hij pleegde de overval. Nu ontmoeten ze elkaar weer. De dader wilde sorry zeggen. Justitie stimuleert deze ontmoetingen. Morgen in Offline een longread over hun gesprek – hoe ging het, wat heeft het Lilian gebracht? En hoe verder?

Offline is de enige bijlage van nrc.next op zaterdag. Een nieuwe krant voor mensen die ook in het weekend graag goede artikelen lezen, maar geen behoefte hebben aan een uitgebreid pakket met vier of meer bijlagen. Hij kost 2 euro in de winkel en de komende weken zit er een bon in, waarmee je de week erop de krant gratis kunt ophalen. Abonneren kan ook: 088 572 0 572. Voor huidige abonnees die op zaterdag NRC Weekend hebben, verandert er niets, tenzij ze dat zelf aangeven.

Net als door de week delen de kranten van NRC kopij. Bas Heijne, Marike Stellinga en Rosanne Hertzberger uit NRC Weekend staan ook in next. Tv-gegevens en een scryptogram heeft next zaterdag niet. De bijlage Deluxe, morgen met meesterkok Ottolenghi, ontbreekt ook. Alles bij elkaar is next op zaterdag ongeveer de helft in omvang van NRC Weekend.

In offline ook een gesprek met John McAfee. Zijn antivirusprogramma maakte hem multimiljonair. Hij is ook womanizer, ex-junk en wapenliefhebber. En gezocht door de politie in verband met de moord op zijn buurman.