Uitzending Opsporing Verzocht over Heulmeisje levert twintig tips op

Gezicht van het Heulmeisje. Screenshot Opsporing Verzocht

De uitzending van Opsporing Verzocht waarin aandacht was voor het Heulmeisje heeft twintig tips opgeleverd. Dat laat een politiewoordvoerder aan persbureau Novum weten. De tips zouden onder meer een naam van een mogelijke verdachte en die van een vermist Duits meisje bevatten.

Gisteren liet de politie al weten op zoek te zijn naar twee mannen die het lichaam van het meisje op parkeerplaats De Heul bij Maarsbergen zouden hebben gedumpt. De mannen zouden toen tussen de dertig en veertig jaar zijn geweest.

Het Heulmeisje werd in 1976 dood gevonden langs de A12. Ze was toen tussen de 12,5 en 15 jaar oud. Ze heeft haar eerste levensjaren vermoedelijk in Duitsland gewoond. Mogelijk is ze een tijdje gevangen gehouden voordat ze om het leven werd gebracht.

Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht:

    • Nando Kasteleijn