Opinie

    • Ik

Sint-Maarten 2013

18.00 uur: Nog geen kind geweest. 19.00 uur: Zou er nog gebeld worden? 19.30 uur: Eten we die chips zelf op? 19.39 uur: Jaaaaaa, er wordt gezongen! Elf november is de dag, dat m’n lichtje branden mag. Vier meisjes van een jaar of 10. Met ledlampjes in de lampions. Ik presenteer de grote zak met

None

18.00 uur: Nog geen kind geweest.

19.00 uur: Zou er nog gebeld worden?

19.30 uur: Eten we die chips zelf op?

19.39 uur: Jaaaaaa, er wordt gezongen! Elf november is de dag, dat m’n lichtje branden mag. Vier meisjes van een jaar of 10. Met ledlampjes in de lampions. Ik presenteer de grote zak met verschillende soorten zoutjes.

„O, chips, mwoah. Als het maar geen wokkels zijn.” „Wil je misschien hamka’s?” „Ja, da’s wel goed.” „En jij, wat wil jij?”„Geen wokkels.” „Nibbits dan?” „Nou ja, die dan maar.”

Geritsel en gerommel in hun zakken. „Naomi, wil je even m’n mobiel vasthouden? Anders kan ik de chips niet opbergen.”

Hannie Jansens

    • Ik