Speciaal voor de stripfan

Marvel War of Heroes is een verslavende app voor Android, iPhone en iPad. In oktober vierde het spel van ontwikkelaar Mobage zijn eerste verjaardag. War of Heroes is een combinatie van Pokémon en het kaartenspel Magic: The Gathering. Spelers verdienen spelkaarten door het op te nemen tegen schurken uit de stripboeken van Marvel. Elke speelkaart heeft aanvallende en verdedigende eigenschappen die het verloop van gevechten – simpel swipen over het scherm – beïnvloeden. Met elk gevecht kun je ervaringspunten en geld verdienen die je weer gebruikt om bestaande kaarten op te waarderen. Het is ook mogelijk om twee identieke kaarten te fuseren en te laten evolueren naar een krachtigere versie. Dit spelverloop wordt op den duur wel saai. Daarom organiseert War of Heroes geregeld grote toernooien waar spelers samenwerken om zeldzame kaarten te verdienen. Groot nadeel van de app is dat deze vaak crasht.