Opinie

    • Ik

Persoonlijker

Albert Heijn heeft een nieuwe klantenkaart. Ik weet niet of het politiek correct is, maar ik ben een fan van Albert Heijn. En was blij dat ik met de oude kaart korting kreeg op allerlei producten. De nieuwe kaart is even wennen. Vroeger hadden we twee kaarten op één gezamenlijk account. Dat kan niet meer.

Albert Heijn heeft een nieuwe klantenkaart. Ik weet niet of het politiek correct is, maar ik ben een fan van Albert Heijn. En was blij dat ik met de oude kaart korting kreeg op allerlei producten. De nieuwe kaart is even wennen. Vroeger hadden we twee kaarten op één gezamenlijk account. Dat kan niet meer. Onhandig. Maar het servicecenter van AH verzekerde dat het de aanbiedingen „nog veel persoonlijker” zou maken.

Deze week kreeg ik de eerste exclusieve aanbieding per mail: yorkham met 25 procent korting. Fijn. We zijn al 30 jaar vegetariërs.

Huib Koeleman

    • Ik