Opklaringen

De komende dagen is het nog vrij wisselvallig herfstweer, maar tegen het weekend lijkt de atmosfeer langzaam tot rust te komen. De regen van vandaag trekt in de avond en nacht richting het zuidoosten weg en hierna klaart het wat op. Woensdagochtend is het nevelig en vrij bewolkt, maar in de middag schijnt de zon regelmatig en blijft het droog. Het wordt tussen 9 en 12 graden bij een aan zee tot kracht 6 aantrekkende zuidwester. Donderdag is het onstuimig met enkele flinke buien, vergezeld door een stevige wind uit westelijke richtingen. Een enkele bui gaat gepaard met een klap onweer of hagel. De temperatuur doet verder een kleine stap terug met 7 tot 10 graden. Vrijdag zorgt hogedruk voor een weersverbetering. De zon schijnt af en toe en verder blijft het droog. Vrijdag overdag wordt het rond 10 graden.