Hè, hè, een tweet van Carrie

None

Carrie Bradshaw sloeg in Sex and the City nooit een goed feestje over. Haar vertolker Sarah Jessica Parker ook niet, al is ze dit keer wel heel erg fashionably late. Vorige week dinsdag maakte de actrice haar debuut op Twitter met haar account @SJP. SATC-collega’s Kim Cattrall en Kristin Davis twitterden er al bijna twee jaar op los. Toch haalde Parker binnen drie dagen die achterstand ruim in door een half miljoen volgers te verzamelen (Catrall: 63.000, Davis: 161.000 volgers). Met haar eerste tweet vestigde Parker de aandacht op de nieuwe webserie van AOL: city.ballet.

Als bestuurslid van The New York City Ballet én producer stond de actrice aan de wieg van dit project. De serie wil met korte afleveringen van maximaal acht minuten een tipje van de sluier lichten bij de prominente Amrikaanse balletgroep. Parker twittert verder spaarzaam over Twitter zelf en over reizen met de metro.