Goal van het Weekend: heerlijke volley tijdens Italiaanse topper

Redelijk unieke doelpunten deze week. We hebben een dubbele hakbal en een fantastisch scorende keeper. Verder in de voetnoot: Robin van Persie tegen Arsenal en uit de Eredivisie: Davy Pröpper.

3. Tolo Barceló (Alcudia)

Op het vierde niveau in Spanje is het voetbal opgedeeld in achttien poules waarin liefst 361 clubs uitkomen. In de groep waarin teams van de Balearen uitkomen trof de superieure koploper, het tweede elftal van Mallorca, de subtopper Alcudia. Nou zijn scorende doelamennen per definitie leuk, maar Tolo Barceló pakte het karwei wel heel feestelijk aan. En dat bij een 1-0 achterstand en met nog enkele tellen op de klok:
http://youtu.be/UCyTi_jfcS0

2. Martin Nešpor (Mlada Boleslav)

Verder deed Robin van Persie zijn oude cluppie pijn en haalde Davy Pröpper (Vitesse) heerlijk uit. En dan Martin Nešpor: hij komt uit Tsjechië en maakt zijn doelpuntjes voor de FK uit de stad Mladá Boleslavm. Meer kunnen we er niet over kwijt. Wél is het doelpunt van afgelopen weekend wat woorden waard, want hoe vaak zie je dít?
http://youtu.be/UqPuBrajy-4

1. Paul Pogba (Juventus)

Het is niet de eerste keer dat Paul Pogba de Goal van het Weekend opsiert met de mooiste treffer van het weekeinde. Gisteravond stelde hij zich wederom overtuigend kandidaat door een van de drie treffers in de topper tegen Napoli voor zijn rekening te nemen. Het is een baasje hoor, en mocht Frankrijk zich plaatsen voor het WK dan kunnen we komende zomer nog wel wat verwachten van deze pas twintigjarige klasbak.

http://youtu.be/B7op2BEbYSs

En deze ‘fan-footage’ versie van de goal is ook de moeite waard:
http://youtu.be/eaBAZV3tRA8

    • Jules Seegers