USG versus Docdata

None

„USG blijft het Nederlandse aandeel dat de beleggers en analisten het meest verraste tijdens de derde kwartaalcijfers. Het uitzendbureau publiceerde op 25 oktober cijfers die beter waren dan verwacht. Analisten hadden niet verwacht dat het bedrijf bij een dalende omzet een hogere nettowinst zou kunnen realiseren. De opmars van USG blijft daardoor in volle kracht doorgaan: USG is het best presteerde aandeel van de drie indexen op het Damrak. Sinds 24 juni is het aandeel met 100 procent gestegen. Daar tegenover staat Docdata. De dienstverlener aan e-commercebedrijven meldde dat de Britse activiteiten ver achterlopen op de verwachting. Deze tak wordt zo snel mogelijk onder de loep genomen. Beleggers hadden dit niet verwacht. In het derde kwartaal was Docdata het slechtst presterende aandeel van de 75 meest verhandelbare fondsen in Amsterdam: het verloor sinds 1 oktober bijna 12 procent.”