Liftende jeans

En weer is de vrouwenspijkerbroek een stapje verder. In 2010 kwam Levi’s met Curve ID, een serie broeken voor drie lichaamstypen: een slight, een demi of een bold curve. Nu is er het vervolg, de Revel. Wederom een broek met uitvoeringen voor de rechte, enigszins ronde of de, zoals dat tegenwoordig heet, curvy vrouw, en dan met een paar nieuwigheden. Naden en kontzakken zijn zo gemaakt en geplaatst dat ze billen kleiner doen lijken en benen langer. En doordat het gedeelte net onder de billen verstevigd is, worden die ook een beetje ‘gelift’. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en wassingen, een recht en een skinny model, met een lage of normale taille en in de breedtematen 23 tot en met 32.

Vanaf 99,95 euro, Levi.com. Tot en met 17 november is op Kalverstraat 101 in Amsterdam een aan de Revel gewijde pop-upstore gevestigd.