Kijken: de 400e goal van Ronaldo (en meer van zijn mooie doelpunten)

Cristiano Ronaldo heeft vandaag zijn 400e doelpunt van zijn carrière gescoord. In de wedstrijd tegen Real Sociedad scoorde Ronaldo zelfs een hattrick, waardoor hij nu 402 goals op zijn naam heeft staan. Kijk zijn 400e goal en andere mooie doelpunten van de superster terug.

Ronaldo staat dit seizoen na dertien wedstrijden op zestien competitietreffers, drie meer dan Atletico Madrids Diego Costa en acht meer dan FC Barcelona’s Lionel Messi. De Portugees schoot er in vier groepsduels in de Champions League al acht in.

Real Madrid komt door de zege op 31 punten, drie minder dan Barça. De Catalanen spelen zondag tegen Real Betis. Atletico, dat op bezoek gaat bij Villarreal, heeft 33 punten.

Bekijk hier de 400e goal van Ronaldo, de 1-0 tegen Real Sociedad:

http://www.youtube.com/watch?v=A4oRb1JluJM

Op YouTube staan vele mooie compilaties van Ronaldo’s eerdere doelpunten. Zo zijn de eerste 150 doelpunten van Ronaldo in de Primera Division op een rij gezet in een compilatie van zeventien minuten. Ook kun je de tien goals die Ronaldo maakte in wedstrijden tegen FC Barcelona achter elkaar bekijken, net als zijn 118 goals voor Manchester United (in een indrukwekkende compilatie van meer dan 45 minuten).

http://www.youtube.com/watch?v=qNDxlligprM

http://www.youtube.com/watch?v=J4bzmeVSbsI

    • Pim van den Dool