Opinie

    • Ik

Wijnaanbieding

In de folder van de supermarkt wordt een geweldige wijnaanbieding aangekondigd en ik besluit flink in te kopen. Met een doos of vier in mijn karretje kom ik bij de kassa. De mij totaal onbekende jongeman kijkt me geschrokken aan en vraagt: „Heeft u dat allemaal echt nodig?” Ongemakkelijk over deze bezorgdheid met mijn welbevinden,

In de folder van de supermarkt wordt een geweldige wijnaanbieding aangekondigd en ik besluit flink in te kopen. Met een doos of vier in mijn karretje kom ik bij de kassa. De mij totaal onbekende jongeman kijkt me geschrokken aan en vraagt: „Heeft u dat allemaal echt nodig?”

Ongemakkelijk over deze bezorgdheid met mijn welbevinden, knik ik ietwat bedremmeld. Waarop hij zegt: „Jammer, want morgen hebben we een flinke kortingsactie.”

Arnold Wiggers

    • Ik