Omslaan met je kajak is vervelend, overdwars vastzitten ook

Still uit het filmpje / YouTube

Wat is het allervervelendste dat je kan overkomen als je in een kajak zit, behalve omslaan en niet meer overeind komen? Overdwars vastzitten met je kajak tussen twee rotsen. Het overkwam deze kajakker. Gelukkig kwamen zijn vrienden gelijk in actie.

Mark Hardingham was met vrienden aan het peddelen in de Lyn Rivier, drie uur van Londen af. De rivier is populair bij kajakkers omdat het bekendstaat als een uitdagend gebied om te kajakken. Op een lastig stuk kwam Hardingham onder een waterval overdwars met zijn kajak klem te zitten tussen twee rotsen. Zijn vrienden wisten hem uiteindelijk met een kabel los te trekken.

Hardingham lijkt geen moment in paniek, maar blijft ondertussen rustig zitten, alsof hij een douche neemt. Terwijl hij waarschijnlijk toch een paar momenten niet echt adem kon halen:

- Watch More Funny VideosThis Kayaker Is Lucky To Be Alive After A Dramatic Rescue

    • Anouk Eigenraam