Ontuchtzaak op Twentse zorgboerderij

De zoon van een echtpaar met een zorgboerderij in Twente wordt verdacht van ontucht. Foto ANP / Valerie Kuypers
De zoon van een echtpaar met een zorgboerderij in Twente wordt verdacht van ontucht. Foto ANP / Valerie Kuypers

De zoon van een echtpaar met een zorgboerderij in Twente wordt verdacht van ontucht. Een van de ouders van de kinderen deed in augustus aangifte, schrijft RTV Oost. Sindsdien doet de politie onderzoek naar de mogelijke ontuchtzaak op de zorgboerderij in de gemeente Hof van Twente.

In een brief aan de ouders en verzorgers van de kinderen schrijven de eigenaren van de zorgboerderij ‘vreselijk geschrokken’ te zijn van de aangifte. RTV Oost heeft de brief online gezet.

Wij zijn vreselijk geschrokken van de aangifte. Wij hadden geen enkele aanleiding om te vermoeden dat dit zich op ons erf voordeed. Wij vinden het vreselijk dat wij dit niet eerder hebben gesignaleerd en wij treffen voor de toekomst daarvoor onze maatregelen.”

De eigenaren schrijven ook dat hun oudste zoon niet meer op het erf van de boerderij mag komen vanwege de verdenking. De ouders van kinderen die mogelijk slachtoffer zijn geworden van ontucht zijn vorige week door de politie op de hoogte gebracht van de zaak.

De brief, naar buiten gebracht door RTV Oost:

De brief

(Novum)