Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Boeken

Linda gaat boeken uitgeven

Tijdschrift LINDA gaat boeken uitgeven. Het blad van Linda de Mol is een samenwerking aangegaan met uitgeverij Nijgh & Van Ditmar. Het gaat om romans, kookboeken, gebundelde columns en biografieën. „Boeken inspireren mij”, meldt De Mol in een persbericht. „Ik haal er ideeën uit voor series, Linda en televisieprogramma’s.” Linda Boeken gaat jaarlijks tien tot vijftien boeken uitbrengen. Een van de eerste titels is de bundel Gekke Wijven en Andere Types van Sylvia Witteman, in februari. (Novum)