Tijdschrijft LINDA gaat boeken uitgeven

Het tijdschrijft Linda gaat in samenwerking met uitgever Nijgh & Van Ditmar boeken uitgeven. Dat meldt de uitgever. Vanaf het voorjaar 2014 zullen er bij ‘LINDA.boeken’ jaarlijks 10 á 15 titels verschijnen. Het tijdschrift van Linda de Mol zal in samenwerking met de uitgever boeken uitbrengen in velerlei genres. Romans, kookboeken en biografieën. Zolang de

Linda de Mol (L) en LINDA-hoofdredacteur Jildou van der Bijl (R)
Linda de Mol (L) en LINDA-hoofdredacteur Jildou van der Bijl (R) Foto ANP BAS CZERWINSKI

Het tijdschrijft Linda gaat in samenwerking met uitgever Nijgh & Van Ditmar boeken uitgeven. Dat meldt de uitgever. Vanaf het voorjaar 2014 zullen er bij ‘LINDA.boeken’ jaarlijks 10 á 15 titels verschijnen.

Het tijdschrift van Linda de Mol zal in samenwerking met de uitgever boeken uitbrengen in velerlei genres. Romans, kookboeken en biografieën. Zolang de titels in het verlengde liggen van onderwerpen die in het tijdschrift aan bod komen.

Het eerste boek dat uitkomt is Gekke wijven, een verzameling columns van Sylvia Witteman. Dat moet in februari 2014 verschijnen. Ook een titel van Sue Townsend zal in 2014 verschijnen. In totaal wil LINDA.boeken jaarlijks tussen de 10 en 15 titels uitbrengen.