Stripverhaal over 5e Beatle

Bijna 44 jaar na de vorming van de legendarische band van Paul, John, George en Ringo is de Beatlemania nog lang niet voorbij. John McCartney’s vorige maand verschenen album New staat in de Nederlandse top tien en is hij momenteel op wereldtournee. Ringo Starr treedt ook weer op met zijn vernieuwde All-Starr Band en is druk met het promoten van zijn autobiografische fotoboek Photograph. Daarnaast blijven naslagwerken en biografieën als Tune In en All the Songs goed verkopen bij oude en nieuwe fans. Maar niet alleen The Beatles zelf blijven intrigeren, ook de soms vergeten tragische Vijfde Man Brian Epstein. Daarom maakten de gelauwerde Broadway-producer Vivek Tiwary en striptekenaars Andrew Robinson en Kyle Baker over hem een prachtige graphic novel. Het fraai vormgegeven stripboek vertelt het verhaal van de manager die als enige geloofde in de Fab Four en die op het hoogtepunt van The Beatles in 1967 overleed aan een overdosis.