Rottweiler als tamagotchi

De Android-gebruikers onder de fans van het computerspel Grand Theft Auto: V (GTAV) moesten heel veel geduld hebben voor de komst van iFruit. De app kwam in september al uit voor iPhone en iPad. In iFruit kunnen gebruikers – als zij niet achter hun Xbox360 of Playstation 3-spelcomputer zitten – minispelletjes spelen die van invloed zijn op het verloop van GTAV. Met de Los Santos Customs-functionaliteit kan de ‘ultieme’ auto gebouwd en aangepast worden naar de smaak van de speler (van kenteken tot motorblok). De auto wordt dan in het spel opgeleverd. Daarnaast is iFruit een soort tamagotchi voor de hond van een van de karakters in GTAV. Gebruikers kunnen de toepasselijk genaamde rottweiler Chop trucjes leren, met hem spelen en eten geven. Hoe beter je Chop tevreden houdt, hoe harder hij je tegenstanders in het spel bijt. iFruit is een welkome uitbreiding van het plezier van GTAV, als je na twee maanden het spel nog niet hebt uitgespeeld.