Koekjes van mevrouw Bush

Voormalig First Lady Laura Bush is sinds 23 oktober te bewonderen op Instagram. Met maar drie foto’s heeft ze al bijna vijfduizend volgers op de populaire fotodienst. Dat zijn er nog wel een stuk minder dan de ruim 33 duizend die George W. Bush sinds augustus vergaarde. Toch wint mevrouw Bush de socialmediastrijd met haar man op Twitter. Daar heeft zij bijna honderdduizend volgers en de 43ste president van de Verenigde Staten geen enkele. Bush heeft er (nog) geen eigen account. Op @laurawbush twittert de ‘voormalig lerares, bibliothecaresse en First Lady’ voornamelijk over vrouwenrechten in binnen- en buitenland, mediaoptredens en Café 43. Dat is het restaurant van het George W. Bush Institute in Texas. Op het menu van Café 43 staan onder andere mevrouw Bush haar ‘award winning cowboy cookies with vanilla ice cream’ en dat mag iedereen weten. Misschien ook omdat niemand op recensiesite Yelp de befaamde koekjes nog beoordeeld heeft.