Betere stream van de radio

De BNR app voor de iPhone en iPad is drastisch vernieuwd. In de update die sinds vorige week beschikbaar is in de iTunes-Store is het mogelijk om on- en offline afspeellijsten samen te stellen van individuele radioprogramma’s. Ook kan de gebruiker in elk scherm binnen in de app – of dat nu bij de filemeldingen, de weer- of nieuwsberichten is – nu gemakkelijk de radiolivestream aanzetten.

Daarnaast kunnen pushberichten ingesteld worden die de gebruiker waarschuwen wanneer zijn of haar favoriete programma’s of columns te beluisteren zijn of beschikbaar komen als podcast.

Volgens BNR adjunct-hoofdredacteur Meindert Schut is dat een van de belangrijkste functionaliteiten die luisteraars eisten in de nieuwe versie van de app. De grootste aanpassingen aan de BNR-app zijn echter esthetisch; de interface is sterk versimpeld en dat is een welkome verbetering.