Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Weer

Regen houdt aan

Na een zeer natte start van november blijft ook deze week allerminst droog. Vanavond komt vanuit het noordwesten een aantal buien opzetten. Ook vannacht vallen vooral in een brede kuststrook enkele buien en tegelijkertijd neemt vanuit het westen de bewolking toe.

Dinsdag volgt een bewolkte en natte dag met flink wat regen. Pas in de avond klaart het vanuit het westen wat op. Bij een matige en een zee krachtige naar west draaiende wind komt de temperatuur op veel plekken niet boven de 10 graden uit.

Woensdag vallen eerst een paar buien, maar geleidelijk wordt het droog met wat zon. Donderdag is het opnieuw bewolkt en valt geregeld (mot)regen. Zowel woensdag als donderdag staat vooral aan zee een stevige westelijke wind. Het wordt 11 tot 13 graden.