Literaire hommage

None

gaan // Herdenkingsavond Thomas Blondeau Theater de Brakke Grond Morgenavond vanaf 20.30, Nes 45, Amsterdam. www.brakkegrond.nl

Op zaterdag 19 oktober overleed de Vlaamse schrijver Thomas Blondeau (1978-2013) onverwacht. Dit najaar verscheen zijn laatste boek: Het West-Vlaams versierhandboek. In Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond wordt hij morgenavond door vrienden herdacht. Om recht te doen aan zijn eruditie, humor en sensitiviteit zullen verschillende schrijvers in de Brakke Grond een hommage brengen aan Blondeau en zijn werk. Er zijn voordrachten, films en er is muziek. Iedereen is welkom: lezers, vrienden, geïnteresseerden. Onder anderen de schrijvers A.H.J. Dautzenberg, Jamal Ouariachi en Hanna Bervoets zullen spreken. Ook nrc.next- columnisten Arjen van Veelen en Christiaan Weijts, beiden vrienden van Blondeau, zijn aanwezig. Wil je komen, stuur dan vandaag je naam naar info@brakkegrond.nl. De toegang is gratis.