Acht sterren en een rood kruis

De statige eetzaal van Hotel The Grand was voor de zevende keer het toneel van het Stars, Food & Art diner, een fund raiser voor het Rode Kruis. In vorige edities waren het vooral internationale chefs die hun signature dish in de collectebus stopten, deze editie was de ganse keukenéquipe Nederlands: Dutch Masters. Pikant detail

De statige eetzaal van Hotel The Grand was voor de zevende keer het toneel van het Stars, Food & Art diner, een fund raiser voor het Rode Kruis. In vorige edities waren het vooral internationale chefs die hun signature dish in de collectebus stopten, deze editie was de ganse keukenéquipe Nederlands: Dutch Masters. Pikant detail was dat er drie tweesterrenchefs samen in de keuken stonden, waarvan er twee inmiddels hun sterren vrijwillig hebben gedoofd, terwijl de derde keukenmeester (Jannis Brevet van Interscaldes) nog volop in de race is voor een derde ster.