Opinie

Stofzuiger met extra zakken

Gisteren ging ik op pad voor een heuse stofzuiger. Mijn eerste, want sinds kort studeer ik en dien ik mijn eigen vloeroppervlak te onderhouden. Ik was in een bekende elektronicawinkel en ging naar de witgoedafdeling. Ik vond de voor mij ideale stofzuiger en wilde nog een vraag stellen. Ik liep naar een groepje van drie

Gisteren ging ik op pad voor een heuse stofzuiger. Mijn eerste, want sinds kort studeer ik en dien ik mijn eigen vloeroppervlak te onderhouden.

Ik was in een bekende elektronicawinkel en ging naar de witgoedafdeling. Ik vond de voor mij ideale stofzuiger en wilde nog een vraag stellen.

Ik liep naar een groepje van drie medewerkers die stonden te kletsen en vroeg: „Kan ik ook nog extra zakken erbij kopen?” Een van de drie heren antwoordt met een glimlach, wijst op zijn collegae en zegt: „Ja, deze twee hier naast mij!”

Maarten Butink